DE NIEUWE POLAR VANTAGE V en VANTAGE M - NU OP VOORRAAD !!

Polar VANTAGE

De Polar Vantage multisporthorloges zijn ontworpen om elke ambitieuze, doelgerichte atleet te helpen zijn maximale potentieel te bereiken. Welke sport je ook kiest, de Polar Vantage serie biedt je alle gegevens die je nodig hebt, zodat jij je kunt concentreren op wat écht telt: het harde werk.

Kies het gps horloge dat het beste past bij jouw noden en doelen.

Betere hartslagmeting aan de pols 

De VANTAGE V is het nieuwe premium multisporthorloge voor atleten met serieuze ambities. Het horloge maakt onder meer gebruik van Precision Prime - het integreert daarvoor onder andere drie sensortypes zodat je hartslag sneller en nauwkeuriger gemeten wordt. De nieuwe standaard qua hartslagmeting aan de pols. 

Loopvermogen 

De VANTAGE V is het eerste sporthorloge dat je loopvermogen via de pols meet. Het horloge gebruikt verschillende parameters (zoals tempo en hellingsgraad) en verwerkt dat in één cijfer dat je geproduceerde vermogen aangeeft.  Interessant is om vermogen in combinatie met hartslagmeting te gebruiken en zo tot betere trainingsinzichten te komen, ook voor coaches. Het voordeel van de vermogensmeting is ook dat het direct reageert, terwijl hartslagregistratie soms even tijd nodig heeft om de juiste waarde te vinden. Bijvoorbeeld bij korte intervals kan dit belangrijk zijn. Bovendien wordt je hartslag ook beïnvloed door factoren zoals stress, temperatuur, ... Dat is bij je vermogen niet het geval. Het loopvermogen-gedeelte is alleen verwerkt in de VANTAGE V, niet in de M

Smart Coaching 

De VANTAGE V is uitgerust met Smart Coaching-functies zoals Training Load Pro en Recovery Pro (bij de M ontbreekt Recovery Pro). Dankzij die functies brengt het toestel op een overzichtelijke manier de cardiobelasting, spierbelasting en de belasting ervaren door de atleet in kaart. De functies controleren de trainingsbelasting van elke sessie, meten de balans tussen belasting en tolerantie op langere termijn. Ze helpen je je limieten te herkennen door je te informeren wanneer je te veel of te weinig traint. Of wanneer je net goed op schema ligt. Hoe meer sessies je registreert, hoe nauwkeuriger het toestel je zal helpen. 

Batterij & prijskaartje 

De batterij van de V gaat 40 uur mee als je het toestel op volledige capaciteit (dus met gps) gebruikt. Bij de M gaat de batterij 30 uur mee, en werkt de bediening uitsluitend via de knoppen. De bediening van de V verloopt via knoppen en touchscreen. 

Beide toestellen komen normaal gezien begin November in omloop. De Vantage V kost 499,90 euro (549,90 euro met H10-hartslagmeter). De Vantage M - die we kunnen beschouwen als de opvolger van de M430 - komt op 279,90 euro.